Extra stämma för Reumatikerförbundet 2016-10-01

En extra stämma för Reumatikerförbundet hölls under en halv dag i Stockholm i oktober 2016.

En extra utlyst stämma hölls i Stockholm på eftermiddagen lördagen den 1 oktober, på Hotell Scandic Continental.

89 stämmoombud, samt förbundsstyrelsen, valde bland annat ny ordförande i Reumatikerförbundet. Denne skall sitta fram till den ordinarie förbundsstämman år 2017.
Reumatikerförbundets ordförande heter nu Hans Håkansson, och har under lång tid arbetat med olika uppdrag för Reumatikerförbundet. Exempelvis har han suttit som mötesordförande på Förbundsstämmorna de senaste 19 åren.

Text och foto: A-M T