Är du medlem i Riksföreningen Småkärlsvaskuliter och bor i norra Sverige?

Hjälp oss!

Vi behöver dig!

Har du en diagnos inom de ANCA - associerade vaskuliterna; Granulomatos med polyangit - GPA, (tidigare Wegeners granulomatos), Mikroskopisk polyangit - MPA eller Eosinofil granulomatos med polyangit - EGPA, (tidigare Churg-Strauss)?

Då behöver vi din hjälp att hålla kontakten med våra medlemmar som bor i norra delen av landet. Vi behöver din hjälp att organisera möten för dessa medlemmar.

Är du beredd att ta ett ansvar för andra med någon av dessa tre diagnoser? Självklart med vår styrelses bistånd.

Vi organiserar idag ett Vår- och årsmöte i mars månad, någonstans i de södra delarna. Utöver detta arrangerar vi regional höstmöten i Skåne, på västkusten och i Stockholmstrakten under september/oktober. Nu är det tid att även nå ut i den norra delen av landet.

Vi behöver din hjälp. Är du intresserad, hör av dig till någon av oss i styrelsen eller till någon av våra kontakpersoner. Du hittar oss på denna sidan under rubriken "Kontakt".

Vill du hjälpa oss men inte är medlem i Riksföreningen Småkärlsvaskuliter, hör av dig så fixar vi tillsammans medlemskapet.

HJÄLP OSS!

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.