Vi flyttar till nya lokaler fredagen den 15 april (Bild: Google maps)

Reumatikerförbundets kansli byter lokaler

Fredagen den 15/4 flyttar Reumatikerförbundets kansli till Hälsingegatan 43 i Stockholm. Det är därför inte möjligt att kontakta kansliet den dagen.

Ny postadress är:

Reumatikerförbundet

Besöksadressen är Hälsingegatan 43, Stockholm

Byte av växelsystem 13/4-19/4

Mejladresser och telefonnummer är oförändrade men vi kommer att byta till nya växelsystem i de nya lokalerna. Vi ber därför om överseende med eventuella dröjsmål eller brister i service under veckan som uppstår i samband med detta.