Reuma Direkt

Brukar du ringa till Reuma Direkt? Tänk på att de sommarstängt från och med 28/6–8/8 och öppnar återigen onsdagen den 9/8.

Vid akuta frågeställningar under stängningsperioden hänvisas den frågande till sin behandlande läkare/klinik eller till sin vårdcentral.

Reuma Direkt är en frågelinje för dig som har eller misstänker att du har en reumatisk sjukdom.

Hit ringer du med dina funderingar och frågor. Du får utan kostnad prata direkt med kompetent och engagerad vårdpersonal. Frågelinjen drivs av Reumatikerförbundet och FoU-centrum Spenshult.

Reuma Direkts ordinarie telefontider:

Öppet: Måndag kl 15.00-19.00
           Tisdag-torsdag kl 13.00-17.00

På tider utanför öppettider kan du lämna meddelande via telefonsvararen. Glöm inte att ange telefonnummer där du är anträffbar. Vi ringer upp dig under våra öppettider.

E-post: