Årsmöte 2018-03-10

Medlemmar i Riksföreningen Småkärlsvaskuliter inom Reumatikerförbundet kallas till årsmöte, den 10 mars i Stockholm.

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2018 med Riksföreningen Småkärlsvaskuliter inom Reumatikerförbundet.

DAG: Lördagen den 10 mars 2018
TID: Klockan 13.00
PLATS: Reumatikerförbundets kansli. Hälsingegatan 43, Stockholm

Årsmötet behandlar stadgebundna frågor som verksamhets-, ekonomiskberättelse och revisionsberättelse för 2017 samt val av styrelse och andra förtroendeuppdrag.
Kommande styrelse utarbetar förslag till budget och verksamhetsplan för 2018 samt beslut om arvoden, reseersättningar, traktamenten och riktlinjer för dessa. Förslag kommer inte att finnas till årsmötet.

I händelse av att årsmötet inte kan välja ny styrelse kommer frågan om att förklara Riksföreningen småkärlsvaskuliter för vilande till ny styrelse kan inträda eller att föreningen läggs ner.

Dagordningen för mötet finner du på den bifogade kallelsens baksida.
Handlingarna till årsmötet kommer att finnas här på vår hemsida och vid årsmötet.
De som inte har för avsikt att delta på årsmötet eller inte har tillgång till e-post kan få årsmöteshandlingarna hemskickade genom att anmäla önskemål till Björn Johansson på e-postadress eller på 070 - 632 81 27.
Handlingarna till årsmötet skall finnas tillgängliga 10 dagar före årsmötet, enligt stadgarna.

Läs även bifogad skrivelse till alla riksföreningens medlemmar.