Årsmöte 2016

Riksföreningen Småkärlsvaskuliter kommer att hålla Årsmöte i samband med Vårmötet och äger rum på Frimurarhotellet i Linköping den 19 mars. Välkommen att närvara.
Handlingar finns tillgängliga nedan.

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2016
med Riksföreningen Småkärlsvaskuliter

Du kallas som medlem i Riksföreningen Småkärlsvaskuliter inom Reumatikerförbundet till årsmöte.

DAG: Lördagen den 19 mars 2016
TID: Klockan 16.30
PLATS: Scandic Frimurarehotellet i Linköping
           Sankt Larsgatan 14

Årsmötet behandlar stadgebundna frågor som verksamhets-, ekonomiskberättelse och revisionsberättelse för 2015, Budget och verksamhetsplan för 2016 samt val av styrelse och andra förtroendeuppdrag
Dagordningen för mötet finns i kallelsen, som finns tillgänglig nedan i separat dokument.
Handlingarna till årsmötet kommer att finnas på vår webbsida och vid årsmötet.
De som inte har för avsikt att delta på årsmötet eller inte har tillgång till e-post kan få årsmöteshandlingarna hemskickade genom att anmäla önskemål till Björn Johansson på e-postadress
eller på 070 - 632 81 27.

Handlingarna till årsmötet skall finnas tillgängliga 10 dagar före årsmötet, enligt stadgarna.

Välkommen att närvara!